En hockeysäsong är till ända...

...vilket är både på gott och ont. Visst har hemmet fått stå tillbaka då hockey dessutom krockar totalt med jaktsäsong men det är också en tomhetskänsla. Tyvärr så krockade cuperna för 01 och 03 denna helg. Magnus har varit med Isac på Vänersborgscupen och jag har varit med Lucas på Maxi Youth Challenge i Kristinehamn. Isac och Zero One hade omväxlande vinster och förluster. Tyvärr avslutades cupen med att Bålsta HC hade spelare som kastade in avföring i en chipsburk till våra spelare. I min värld så skulle det varit färdigspelat för dessa gossar men deras lagledning såg tydligt annorlunda på det hela.. Mycket märkligt!!!
Även Lucas och team-03 varvade mellan vinster och förluster. De tog sig till spel om 3 & 4-plats. Laget spelade riktigt bra jämnfört med tidigare men det räckte inte tyvärr... Dock måste jag få vara stolt över sonen som endast släppte in två mål på sina tre perioder. Dock fick jag i efterhand höra att det var både 01 och 02 målvakter med på dispans...
Det känns som ett gott avslut med 03 då han från nästa säsong kommer kliva ner till 04 som han egentligen tillhör. Vi kommer sakna tränare som Mathias Fransson och Micke Thorén men hoppas att det blir bra i -04.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-