Ransäter 2017

Vi har haft en alldeles underbar helg i Ransäter tillsammans med Peter Håkansson som äger Skogsmannens Aramis.
På lördagen var det SBaK Mellan som höll i utställningen. Vädret var till fauvarnas fördel med växlande molnighet och behaglig temperatur. Dagens domare var Therese Johansson. Hon dömde Aramis till Exc med CK, 1bhkl och BIM. Både jag som uppfödare och ägare grät glädjetårar av lycka.
På söndagen var det Värmlands Kenneklubb som höll sin traditionella utställning. Dömde idag gjorde Lars Widén. Då jag arbetade som ringsekreterare så kunde inte jag visa Aramis utan det gjorde goda vännen Nina Andersson. Idag blev det ännu bättre med Exc, CK, 1bhkl, CACIB och BIR.
Lyckan var total ❤️
Pga haveri på jordfelsbrytare så får ni hålla till godo med bilder ifrån mobilen. Datorn är tyvärr svart tillsvidare